TwitterE-mail
Een reparatieverzoek? Laat het ons weten en 'contact' ons…

Service en onderhoud

 

Reparaties

Er zijn reparaties die door u zelf verricht dienen te worden. Onderaan deze pagina vind u een link/download tabel. Hier kunt u zien wat voor uw rekening komt en wat voor de verhuurder, aangeven met H = huurder & V = verhuurder, let wel er dient Adobe Reader op uw computer geïnstalleerd te zijn.


Controleert u echter vooraf goed of de reparatie door u zelf verricht dient te worden. Omschrijf het probleem zo goed mogelijk en geef aan op welke telefoonnummer(s) wij u kunnen bereiken. Zodra uw reparatieaanvraag ontvangen is, nemen wij contact met u op.

Resumerend, sommige reparaties komen voor rekening van de verhuurder, maar andere reparaties komen voor rekening van de huurder. Alle reparaties conform het Besluit Kleine Herstellingen, Wet- en Regelgeving van de Overheid (BW, titel 7.4, art. 217) komen voor rekening van de huurder. Controleert u vooraf of de reparatie voor uw eigen rekening komt. Houdt u er rekening mee dat indien de servicemonteur voor niets bij u langs komt hieraan wel kosten zijn verbonden. . U kunt een reparatieverzoek doen via service@parel-wonen.nl of bel de eigenaar H.J.Robben 06 120 74 742

 

CV en WTW-installaties

Parel Wonen wijst u erop dat u zorg moet dragen voor de jaarlijkse schoonmaak van de gaskachels, centrale verwarmingssysteem en/of geisers tenzij u contractueel iets anders bent overeengekomen. Parel Wonen heeft hiervoor in de meeste gevallen reeds een overkoepelend servicecontract met een eigen firma afgesloten. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met Parel Wonen. Omdat het schoonmaken van apparatuur uiterst belangrijk is voor de veiligheid, de correcte werking en een langere levensduur vragen wij  een kopie van de nota aan ons toe te zenden voor onze administratie. Indien u dat verzuimd gaan wij er van uit dat er geen onderhoud is gedaan en komen eventuele reparatiekosten voor uw rekening.

 

Algemeen onderhoud

Het schoonmaken en schoonhouden van apparatuur is een belangrijk aspect van het goed blijven functioneren van die apparatuur. Dit geldt dus niet alleen voor CV, geisers en gaskachels, maar ook voor de koelkast, wasmachine, vaatwasser en andere huishoudelijke apparatuur. Bedenk goed dat wanneer deze apparatuur kapot gaat door onoordeelkundig gebruik (verzuimen van regelmatige schoonmaak en het uitvoeren van kleine reparaties), de kosten van reparatie voor de huurder zijn. Daarnaast dient u de apparatuur te gebruiken zoals in de gebruiksaanwijzing van de leverancier is aangegeven. Indien geen gebruiksaanwijzing aanwezig is dient u er zelf voor te zorgen dat u de juiste werking van het apparaat weet.

© 2009 - 2018   Parel Wonen
Powered by   Stratego Branding