TwitterE-mail
Het Lindekwartier in Oisterwijk is eigentijds en bijzonder…

Nieuws

 

 

Lindeplein 42 5062 HN .... luxe appartement te koop, instapklaar! 

Nu kompleet ingericht met licht en water. Met nieuwe ondernemers en gezellige terrassen. Het cultureel centrum, Swaenhof, het nieuwe plein aan de noordzijde. Voor de echte levensgenieter een heerlijke plek om te verblijven en wonen. Parel Wonen biedt een appartement aan met zicht op het Lindeplein. Met een woonkamer van maar liefst 60m2 en vier raampartijen met Franse Balkons met zicht op het levendige Lindeplein. Ik nodig u graag uit om eens te komen kijken op nummer 42. Bel Herman Robben 06120 74 742 voor Bezichtiging

Kraanwater

Aandacht voor Nederlands kraanwater…

Het komt uit de kraan en is lekker. Kraanwater lijkt vanzelfsprekend. Er zit echter een boeiende wereld achter en daar weet niet iedereen vanaf. De Nederlandse drinkwaterbedrijven produceren jaarlijks bijna 1,2 miljard m³ schoon en veilig drinkwater, dat altijd overal in Nederland beschikbaar is. Dat is eigenlijk best bijzonder. Daarom aandacht voor Nederlands kraanwater op onze nieuwspagina.

Bron: www.kraanwater.nu

Nieuwbouwwoning of nieuwe kraan? Spoel de leidingen door!

Het waterbedrijf levert uitstekend kraanwater. Als je een nieuwbouwhuis betrekt, of nieuwe waterleidingen in huis hebt laten aanleggen, kunnen onderdelen van die nieuwe leidingen en kranen in de eerste periode van gebruik soms nog stoffen aan het water afgeven die de waterkwaliteit negatief beïnvloeden. Hoewel er geen sprake is van acute gezondheidsrisico’s, is dit niet gewenst. Het is daarom verstandig om de eerste drie maanden dagelijks, voor het eerste gebruik de leidingen door te spoelen. Dat geldt voor leidingen en kranen die gebruikt worden voor het bereiden van voedsel of om uit te drinken. Het doorspoelen geldt voor zowel de koude kranen als de mengkranen. In het geval van een mengkraan is het goed de middelste stand te kiezen.

Bron: www.kraandoorspoelen.nu

 

© 2009 - 2018   Parel Wonen
Powered by   Stratego Branding