TwitterE-mail

Posthoornseweg 5, Oisterwijk
Huurprijs p/mnd € 1.200,-


Inleiding | Foto's | Algemene kenmerken | Algemene omschrijving | Bijzondere kenmerken | Kaart | Informatie aanvragen


TE HUUR  Gemeubileerde Woning Villapark Hermitage, Posthoornseweg 5, Oisterwijk. Huren vanaf 9 maanden voor Expats, Privéomstandigheden, Verbouwingen, Zoektocht Woning, Recreatie. Prijs p/mnd: € 1250,00 Exclusief g/w/l/internet/tuinonderhoud Inclusief Gemeubileerd, Gestoffeerd, Inventaris, Woonoppervlakte 90 m² Aantal slaapkamers kamers 3  Bezichtiging Aanvragen via eigenaar woning met contactformulier deze website, 06 120 74 742.

Foto's

huren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0001.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0002.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0003.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0004.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0005.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0006.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0007.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0008.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0009.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0010.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0011.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0012.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0013.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0014.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0015.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0016.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0017.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0018.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0019.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0020.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0021.jpghuren_kopen_woning_hermitage_oisterwijk_2011_0022.jpg

Algemene kenmerken

 Soort Woning  Vrijstaande woning
 Bouwjaar  1995
 Aantal Kamers  4 (waarvan 3 slaapkamers)
 Woonoppervlakte  90 m²
 Woonkamer/keuken  60 m2
 Perceeloppervlakte  als 665 m²
 Huurperiode  Minimaal 9 Maanden
 Gemeubileerd  ja
 Keuken  ja
 Badkamer / Toilet  ja
 Apart toilet  ja (begane grond)
 Tv/Radio/Internet  nee 
 Berging  ja 
 Balkon  nee
 Wasruimte  ja (inclusief was- en droogmachine)
 Zonnescherm  ja
 Horren  ja 
 Garage  nee
 Parkeerplaats  ja (3 auto's)
 Berging  ja 
 Verwarming  ja (HR Combiketel 2010, inclusief jaarlijks onderhoudscontract)
 Dubbel Glas  ja (met ventilatieroosters)
 Isolatie  ja
 Privé Woonpark  ja
 Tuin  ja 
 Rustige weg/Bossen  ja
 Uitzicht  Vrij Uitzicht
 Parkreglement  ja 
 Servicekosten VVE  € 6,--  p/mnd inclusief huurprijs (onderhoud park)
 Maandelijks onderhoud  tuin   € 50,-- pmnd. De tuin wordt voor u maandelijks onderhouden waarvan eigen bijdrage huurder € 50,-- pmnd. 
 Huursom  Recreatiewoning  € 1200,-- p/mnd voor minimaal 9 maanden. Exclusief gas/licht/water/internet.  € 125,-- betaalt u voor gas&licht als voorschotbedrag op  de  huurprijs.  De Waternota betaalt u via  Brabant Water. Internet/tv/radio betaalt u via uw provider.
 Opleveringskosten   € 200,00 (voor- en eindinspectie). Eindschoonmaak door professioneel schoonmaakbedrijf € 200,00. 
 Borg  € 2400,--. Voor deze Gemeubileerde Woning in Oisterwijk is de borg 2 maanden huur. 
 Beschikbaarheid  Verhuurd

Algemene omschrijving

 

Beschrijving

 • Gemeubileerde Woning in Oisterwijk  Bij, www.parel-wonen.nl, in VILLAPARK HERMITAGE aan de Posthoornseweg 5-10, Oisterwijk. Met 3 kamers met een Woonoppervlakte van ca 90m². Te midden van de Bossen en Vennen van Oisterwijk. De Huurwoning staat op een perceel van 665m² Een uit witte breuksteen opgetrokken goed onderhouden Vrijstaande Huurwoning met Berging en Tuinhuis. De tuin biedt veel aandacht voor Ruimte, Rust en Privacy. De afgeschermde Oprit is ruim van opzet en biedt plaats voor Parkeren van Drie Auto’s.
 • Tijdelijk Verblijf Geschikt voor Lokale Huurders en Expats die hun hoofdverblijf elders hebben met als doel: Tijdelijk Verblijf wegens Scheiding of Prive Omstandigheden, Tijdelijke Tewerkstelling door hun werkgever, Verbouwen Woning, het zoeken naar een woning in de Gemeente Oisterwijk conform de geldende regels.
 • Instapklaar en Kompleet Ingericht, Gemeubileerd, Gestoffeerd. Alles is aanwezig inclusief bad-en linnengoed! Nu alleen nog maar Verhuizen en een eigen persoonlijk tintje toevoegen.
 • Bezichting Aanvragen kan via het Contact Formulier van www.parel-wonen.nl Onvolledig ingevulde contact Formulieren worden niet in behandeling genomen!

Afwerking 

 • Keuken De keuken is kompleet ingericht en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en combi magnetron. Alle noodzakelijke huishoudelijke artikelen zijn aanwezig. 
 • Slaapkamers De slaapkamers zijn volledig ingericht met babybedje, boxsprings. Voorzien van nieuw beddengoed/bedtextiel en badhanddoekenset.
 • Plafonds en wanden hebben een fijn structuur spuitwerk. De hele woning zit goed in de lichte verf.
 • De badkamer is ingericht met wastafel, spiegel, bad met douche, badkamermeubel. Overal ligt vloerbedekking en in de keuken vinyl. Ramen en tuindeuren zijn voorzien van ventilatie, horren, rolgordijnen, jalousie en in between vitrage. In alle ruimten hangen verlichtingsarmaturen.

 Indeling

 • Download Plattegrond Naast de voordeur bevindt zich de berging met HR CV combiketel en extra aansluiting voor wasapparatuur. In de hal vindt u toegang tot; trapopgang naar 1e etage, trappenkast, toilet/fonteintje, garderoberuimte en de deur naar de L-vormige woonkamer met open keuken (ca 35m²). Bij de keuken is er een dubbele tuindeur naar een verhoogd terras. Bij het zitgedeelte een grote glazen pui met toegang en uitzicht over terras en het  bos van Brabants Landschap. Vanaf de overloop op de 1e etage bereikt u de ouderslaapkamer (ca17m²) met een Pullman Boxspring en een vaste linnenkast met spiegelschuifdeuren over de hele breedte, 2 kleine slaapkamers (ca9,5m²) met twee nieuwe eenpersoons boxsprings en een inklapbaar kinderbedje, de badkamer met 2e toilet, en een bergkast met een Bosch all in one was- en droogkombinatie.

Ligging

 • Posthoornseweg 5-10 De Gemeubileerde Bosvilla bevindt op perceel nr.10. Aan de rand van Natuurpark De Kampina met het Centrum op 10 minuten fietsafstand. Het perceel is een van de mooiste qua ligging en ligt geheel vrij met een optimale Privacy tegen de Bossen en Vennen van het Brabants Landschap. Villapark Hermitage kent uitsluitend eigenaren verenigd in een actieve VVE. Op ruime percelen 'eigen grond’ met uitstekend kwaliteit Villas die voldoen aan het bouwbesluit.
 • Ligging Oisterwijk De ligging van Oisterwijk is perfect. Binnen een straal van 25 kilometer tussen de driehoek (N65/A2/A58) Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven ligt Oisterwijk. Dichtbij, centrum, shops, bars, restaurants, natuurbad, spa&wellness, tennisclub, wandelroutes, fietsroutes, manege. In de omgeving Airport Eindhoven op 20 minuten ,18 holes golfbanen, pretparken.

Bijzondere kenmerken

 

Details

 • Huurwoning Oisterwijk ca. 90 m². perceel ca. 665 m², bouwjaar 1995, instapklaar, gemeubileerd/gestoffeerd, 4 kamers (3 slaapkamers), wasdroog combinatie, HR cv-combiketel van 2010, 3 parkeerplaatsen, oprit, bostuin, buitenberging, buitenverlichting, terrassen op zuid en west, vloerbedekking, audio/tv, cai/kabel/telefoon/fax, zonnescherm, horren, ventilatieroosters, afgesloten privé Villapark. Dichtbij; bossen, vennen, natuurbad, wellness, recreatie, restaurants. Centrum 10 minuten fietsen.

Bijzonderheden

 • De eigenaar/beheerder gaat er vanuit dat u zijn woning respecteert alsof het uw eigen woning is.
 • De woning onderhoudt volgens de daarvoor geldende wettelijke regels.
 • Het parkreglement van de Vereniging van Eigenaren respecteert. 
 • Langere termijn huur. Villapark Hermitage heeft een recreatieve bestemming. Daarom is permanente bewoning volgens het vigerende bestemmingsplan van Oisterwijk niet toegestaan.
 • Er mag helaas niet gerookt worden in de woning.
 • Huisdieren in overleg! 

Status Beschikbaarheid

 • Verhuurd
 • Vul het contactformulier/eigenaar op deze website in, dan neemt de eigenaar contact met u op voor afspraak van een bezichtiging.
 • Helaas worden onvolledig ingevulde contacformulieren niet in behandeling genomen!
 • De gevraagde gegevens zijn; voor-en achternaam, huidige adres, plaats, telefoonnummer, e-mail adres, reden waarom u de woning wil huren.
 • Bel voor bezichtiging de heer Robben  06 120 74 742.

Kaart

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over deze woning, vraag dan vrijblijvend extra informatie aan via het onderstaande formulier. Helaas worden onvolledig ingevulde formulieren, niet in behandeling genomen. Vermeld uw naam- en adresgegevens, telefoon en e-mail en omschrijf de reden waarom u deze woning wil huren. Met vriendelijke groet, Herman Robben.

Naam *
 
Telefoon *
 
E-mail *
 
Bericht *
 
 
© 2009 - 2018   Parel Wonen
Powered by   Stratego Branding