TwitterE-mail

Tuinweg 42, Oisterwijk
Huurprijs p/mnd € 1.400,-


Inleiding | Foto's | Algemene kenmerken | Algemene omschrijving | Bijzondere kenmerken | Bijlagen | Kaart | Informatie aanvragen


TE HUUR Appartement, Lindeplein, 5061HM Oisterwijk Prijs p/mnd € 1400,00  Inclusief servicekosten van € 193,32 euro, gestoffeerd, keuken berging, parkeerplaats. Exclusief g/w/l/internet Gebruiksoppervlakte 117,4 m² Aantal kamers 3 Beschikbaar  per 1 februari 2018 Informatie Aanvragen  via het contactformulier van deze website. 

Foto's

huren_kopen_woning_tuinweg-42_0020.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0019.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0010.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0011.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0012.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0014.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0013.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0016.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0015.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0005.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0004.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0001.jpghuren_kopen_woning_tuinweg-42_0017.jpg

Algemene kenmerken

 Soort Woning  Appartement
 Bouwjaar  2009
 Aantal Kamers  3 (waarvan 2 slaapkamers)
 Gebruiksoppervlakte  ca 117,4 m² 
 Woonkamer + Open Keuken Oppervlakte  ca 60,9 m²
 Bouwjaar  2009
 Gemeubileerd  nee
 Gestoffeerd  ja
 Open Keuken  ja

 Badkamer

 ja (vol betegeld)
 Apart Toilet  ja (vol betegeld)
 Videofoon/Intercom  ja
 Aansluiting Cai/Kabel/Internet  ja
 Balkon  ja (2 Franse balkons)
 Wasruimte  ja (vloer betegeld)
 Ventilatie/wtw  ja
 Stofzuigsysteem  ja
 Lift  ja
 Eigen Berging  ja (in parkeerkelder)
 Eigen CV  ja
 Dubbel Glas  ja
 Isolatie  ja (volledig)
 Lift  ja
 Tuin  ja
 Rustige Weg  ja
 Vrij Uitzicht  ja
 VVE-actief  ja
 Huursom appartement  € 1400,00  p/mnd
 Servicekosten Appartement  €  182,54  ca. p/mnd (inclusief)
 Servicekosten Parkeerplaats  €     10,78  ca. p/mnd (inclusief)
 Extra Parkeerplaats  op aanvraag
 Borg  2 maanden huur
 Beschikbaar  per 1 februari 2018

Algemene omschrijving

 

Beschrijving

  • Appartement Lindeplein. In het Lindekwartier aan het Lindeplein te Oisterwijk Te Huur een Kompleet Gestoffeerd Appartement met een eigen Berging in de kelder. Met of zonder Parkeerplaats. Vanuit de parkeerkelder te bereiken via de Spoorlaan, komt u via het trappenhuis en lift uit op de overdekte galerij naar uw voordeur. De ligging van de Woonkamer Met Open Keuken is met 4 grote raampartijen op het westen gericht en heeft zicht op het Lindeplein. De Woonkamer is voorzien van 2 Franse Balkons, twee naar binnen opengaande raamdeuren waarachter een veilig hekwerk zit. Zo kunt u vanuit de Woonkamer genieten van de sfeer op het Lindeplein met veel licht en zon.

Afwerking 

  • Kompleet Gestoffeerd. Het Nieuwbouwappartement is Kompleet Gestoffeerd. Voorzien van een Design Keuken van het merk Siematic uitgevoerd met lade deur dempsystemen. Met Atag Inbouwapparatuur en werkblad van graniet met randafwerking. Badkamer en Apart Toilet zijn vol betegeld. In de CV-bergingskamer (ca5m²) ligt een tegelvloer met aansluiting voor was- en droogmachine, een c.v.installatie, warmteterugwin ventilatie-unit en centraal stofzuigsysteem. Plafonds hebben een fijn structuur spuitwerk. Wanden zijn behangen met Glasvliesbehang en afgewerkt met een lichte verf met de uitstraling van een glad gestuukte muur. In het hele Appartement ligt een geïsoleerde Houten Vloer (laminaat). De badkamer is ingericht met een dubbele wastafel, spiegel en planchet, badkamermeubel, bad, aparte douchecabine, tweede toilet en diverse accessoires. In de woning zijn gordijnrails, vensterbanken, verlichtingsarmaturen aangebracht. Kompleet Gestoffeerd, nu alleen nog maar verhuizen!  www.siematic.nl

Indeling

  • Download plattegrond onder hoofdstuk 'bijlagen'. U komt binnen via de entree in de hal. Daar vindt u toegang tot; toilet/fonteintje, bergingskamer, twee slaapkamers gescheiden door de badkamer. Vanuit de hal heeft u ook toegang tot de Woonkamer van ca 61m². 

Ligging appartement

  • De Lind. Het Lindeplein vormt het centrale punt, een sfeervolle ruimte waar alles samenkomt. Het sluit aan op De Lind. Het Appartement heeft op de 2e etage zicht op het Lindeplein, de woningen van Swaenhof en het Cultureel Centrum Tiliander met zijn Theaterzaal. Het trappenhuis naast het Appartement opent een etage lager op een besloten tuin en zorgt daarmee voor een goede en veilige bereikbaarheid van uw appartement. Het Lindeplein is de laatste nieuwbouwlocatie aan de Lind. Voor mensen met een vooruitziende blik een unieke kans en uitstekende investering om het appartement te kopen of te verhuren!

Bijzondere kenmerken

 

Bereikbaarheid

  • De Ligging Is Perfect. Binnen een straal van 25 kilometer tussen de driehoek (N65/A2/A58) Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven ligt Oisterwijk, het hart van Noord Brabant. Het appartement is met de auto gemakkelijk bereikbaar via de Parkeerkelder aan de Spoorlaan. De toegangshal vindt u vindt u aan de Noord-zijde van het komplex. Bij SEC restaurant de hoek om. De adressering is Tuinweg 42.
  • Dichtbij, bossen en vennen, centrum, shops, bars, restaurants, natuurbad, spa&wellness, tennis club, wandelroutes, fietsroutes, manege. In de omgeving Airport Eindhoven op 20 minuten. Diverse golfbanen, pretparken, etc.

Details

  • 4 Kamers, Woonkamer met Open keuken (ca. 60,9m²), badkamer, cv-berging, bouwjaar 2009, lift, Parkeerplaats, Eigen Berging in de parkeerkelder, Houten Vloer, gordijnrails, vensterbanken, verlichtingsarmaturen, badkamer ingericht, cv/wtw/wasruimte, Stofzuigsysteem, Vrij Uitzicht Lindeplein, ligging op westen, Centrum, 2e etage, geen huisdieren.

Extra mogelijkheden

  • De woning is met of zonder Parkeerplaats Te Huur.

Status Beschikbaarheid

  • De Woning is per 1 februari 2018 beschikbaar. Indien u interesse heeft om deze woning te huren, neem dan snel Contact met op met de heer H.Robben via het Contactformulier.

Bijlagen

Beschikbare brochures, documenten en plattegronden.

Kaart

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over deze woning, vraag dan vrijblijvend extra informatie aan via het onderstaande formulier. Helaas worden onvolledig ingevulde formulieren, niet in behandeling genomen. Vermeld uw naam- en adresgegevens, telefoon en e-mail en omschrijf de reden waarom u deze woning wil huren. Met vriendelijke groet, Herman Robben.

Naam *
 
Telefoon *
 
E-mail *
 
Bericht *
 
 
© 2009 - 2018   Parel Wonen
Powered by   Stratego Branding